«Επί μέρες ο κ. Μητσοτάκης κάλυπτε τις παρανομίες και το πλιάτσικο του κ. Χειμάρα και προφανώς αποδέχονταν τα ψέματα και τις γελοίες εξηγήσεις του. Τελικά ο κ. Χειμάρας παραιτήθηκε σήμερα από βουλευτής για να ”διευκολύνει” τη ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνει πως «η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον κ. Χειμάρα» και ότι «συνεχίζει μάλιστα να κρατά στη ΝΔ των σκανδάλων και της διαφθοράς έναν ακόμα ”Πάτση”, ο οποίος αφού έκανε ένα ”κομπόδεμα” εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ παρανόμως με δημόσιο χρήμα, απέρχεται ”ηρωικά” και ”πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη”».
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «το λιγότερο που έχει να κάνει τώρα ο κ. Χειμάρας είναι να επιστρέψει τις χιλιάδες ευρώ που τσέπωσε παρανόμως από το Δημόσιο».
«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει, «με τη σιωπή του και την ατολμία του να διαγράψει τον κ. Χειμάρα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι είναι συνένοχος στο ”γαλάζιο” πάρτι με το δημόσιο χρήμα την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να βγάλει ούτε τον μισό μήνα».
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς να αλλάξετε το λάστιχο του αυτοκινήτου σε 1 λεπτό – Το βίντεο με τις 8 εκατομ. προβολές
- Ποιές χώρες θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ουάσινγκτον ο Τραμπ
- Έρχονται ανακοινώσεις στην Ε.Ε. για τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας «μικρών και προσιτών» ΙΧ
- Ρωσικές Υπηρεσίες: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει σαμποτάζ στον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης
- Λευκορωσία: Κατασβέστηκε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε διυλιστήριο πετρελαίου
- Κι άλλος διάσημος Τούρκος έκανε το viral τεστ DNA – Έπαθε σοκ με την ελληνική καταγωγή, vid
- Energean: Το 2026 – 2027 η ερευνητική γεώτρηση στο Ιόνιο
- Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με πρόωρα και πιο σοβαρά εγκεφαλικά
- «Σμιλεύοντας την Ηχώ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: «Έγιναν λάθη στην επικοινωνία»









