Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του με τίτλο: «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ μετά από 15 μήνες αισχροκέρδειας», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες». «Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ», σχολιάζει, προσθέτοντας: «Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνική κοινωνίας».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες». Σημειώνει ότι «με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των πολιτών: ψωμί και δημητριακά 18,7%, κρέας 16,7%, γαλακτοκομικά 25,3%». Επιπλέον σημειώνει ότι «τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δισ., η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ».
Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών», για να τονίσει πως «την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται».
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Η Τεχεράνη θα στοχοθετήσει όλες τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή
- Έλληνες στην Αυστραλία του συλλόγου “Απόλλωνας” χόρεψαν ζεϊμπέκικο στη βροχή, vid
- Ο Κένεντι… ποζάρει ξανά στο γυμναστήριο, vid
- Απίστευτο βίντεο: Ρωσίδα έκανε ζωντανή μετάδοση, ζήτησε συγγνώμη και έπεσε στο κενό!
- Ιράν: Όλες οι βάσεις και τα συμφέροντα των ΗΠΑ είναι στην εμβέλειά μας
- Επίθεση στο Ιράν: Η Αφρικανική Ένωση απευθύνει έκκληση για «επείγουσα αποκλιμάκωση»
- Μοσχάτο: Συνελήφθη 33χρονος – Είχε μέσα στο ΙΧ του πιστόλι και χειροβομβίδα-ρέπλικα
- Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπάει ναυτική βάση των ΗΠΑ, vid
- Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
- “Επική Οργή” ονόμασε το Πεντάγωνο τις αμερικανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν









