τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, «Φιάσκο» και συμπληρώνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης «τα έδωσε όλα πριν τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ για να εισπράξει τελικά μόνο απαξίωση».
Σημειώνουν επίσης, πως είχαν προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό να μην καταθέσει το νομοσχέδιο για αναβάθμιση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ σε τέσσερις εγκαταστάσεις, όπως και έκανε πριν από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.
Η Κουμουνδούρου στηλιτεύει ακόμα την προθυμία του πρωθυπουργού για αγορά των αμερικανικών F35, σημειώνοντας πως η χώρα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξει ένα τέτοιο επιθετικό όπλο.
Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν ακόμα, πως «δε χρειάζεται συνεπώς να απορεί κανείς γιατί ο Πρόεδρος Τραμπ απαξίωσε σήμερα με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο τον Έλληνα πρωθυπουργό», προσθέτοντας ότι «τα είχε πάρει όλα πριν καν τα ζητήσει» και πως «δεν είχε λοιπόν κανένα λόγο να δώσει κάτι, ούτε καν σημασία στον Έλληνα πρωθυπουργό».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση του Σίσι με ηγέτες πολλών χωρών, στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου στην Αίγυπτο
- ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σίσι υποδέχτηκε τον Τραμπ
- Σημαντική δήλωση Λαβρόφ για τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Συρία
- Ζαχαριάδης: Επίδειξη τραμπικής ρητορικής από τον Κυρ. Μητσοτάκη
- Σε κατάσταση επιφυλακής ο πακιστανικός στρατός
- Προσγειώθηκε στην Αίγυπτο ο Τραμπ: Από ώρα σε ώρα η κρίσιμη σύνοδος για τη Γάζα, vid
- Ανοίγει ο δρόμος για την εισαγωγή υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Γερμανία
- Μυστηριώδης ισχυρή έκρηξη στο Κάιρο λίγο πριν τη σύνοδο για τη Γάζα, vid
- «Ο τζιχαντισμός και ο αντισημιτισμός απέτυχαν», δήλωσε από το Ισραήλ ο πρόεδρος των ΗΠΑ
- Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ από το Λονδίνο: Πήγαν να απαγάγουν γυναίκα μέρα μεσημέρι