Η κυρία Συρεγγέλα συναντήθηκε στη Λαμία με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό στο γραφείο του.
Επισκέφτηκε, επίσης, τη Μακρακώμη στην κεντρική πλατεία της οποίας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γεώργιο Χαντζή.
Στο πλαίσιο της περιοδείας, τη γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής συνόδευσαν ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς.
Η κυρία Συρεγγέλα ήταν κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας στη Λαμία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Φέτος, η μεγάλη λαϊκή παράταξη, η οικογένειά μας, η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 50 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα. 50 χρόνια αγώνων που έχουν δικαιωθεί. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το λένε η ιστορία και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που μας εμπιστεύονται μισό αιώνα τώρα. Μας εμπιστεύονται συστηματικά, γιατί είμαστε η παράταξη των έργων, γιατί εφαρμόζουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα και γιατί εμείς, ενώνουμε, δεν διχάζουμε.
Στις ευρωεκλογές ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας, γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει θέσεις, έχει απόψεις και τις υλοποιεί. Είναι οξύμωρο να μιλούν κάποιοι για ψήφο διαμαρτυρίας, χωρίς να καταθέτουν πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πάψει η Ελλάδα να θεωρείται το μαύρο πρόβατο της Ένωσης. Πλέον μας λογαριάζουν και για να συνεχιστεί αυτό πρέπει να δώσουμε όλες και όλοι τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτή την αναμέτρηση, να στηρίξουμε με την ψήφο μας την Νέα Δημοκρατία και να κάνουμε δώρο για τα πεντηκοστά γενέθλια της Παράταξής μας μία ακόμα ιστορική νίκη».
απεμπε – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι αποφεύγει ο Πούτιν τους άσχετους
- Η Μαργαρίτα Παπανδρέου γιορτάζει τα γενέθλιά της, έκλεισε τα 102 – Οι ευχές του γιου της Γιώργου
- Προειδοποίηση του Ισραήλ στην Χαμάς μέσω ΟΗΕ
- Πώς να καθαρίσετε πανεύκολα τη γυάλινη εστία της κουζίνας σας
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τέσσερις σταθμοί του Μετρό την Τετάρτη λόγω της απεργίας
- Χάος στην Ίμπιζα: Έκλεισαν σχολεία και παραλίες, λόγω της καταρρακτώδους βροχής – Έπεσαν 200 λίτρα ανά τ.μ., vid
- Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στις Ένοπλες Δυνάμεις! Μάθετε τι παρουσιάστηκε
- Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ισχύει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας για τον κλάδο μας;
- “Πράσινο φως” για 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2026 – Δείτε την κατανομή των θέσεων
- Ερευνητές ανακάλυψαν την παλαιότερη μπλε χρωστική ουσία της Ευρώπης σε παλαιολιθικό εργαλείο στη Γερμανία
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΝΕΡΓΟΙ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

HELLENIC TRAIN

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
