σχολίασε η Μαρία Συρεγγέλα στο ERTNEWS, αναφορικά με την αρνητική στάση του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αφορούσε το ΑΣΕΠ και πρόσθεσε: «όταν κάτι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση πρέπει να το στηρίζουμε».
Επιπρόσθετα, η Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ ανέφερε πως «η τροπολογία που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για αναστολή χρηματοδότησης των “Σπαρτιατών” αποτελεί πρόσχημα για να αλλάξει τη συζήτηση από ένα νομοσχέδιο πολύ σημαντικό για τη χώρα που επιταχύνει αξιοκρατικά τις προσλήψεις στο ΑΣΕΠ και δίνει ιδιαίτερη μοριοδότηση σε ακριτικές περιοχές, μόνο και μόνο για να μην μπει στη λογική να το ψηφίσει».
Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει το θέμα και να φέρει συγκεκριμένη νομοθετική τροπολογία, αλλά σε στέρεα βάση και υπενθύμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν που το 2019 ψήφισαν διάταξη για να μην συνδέεται η χρηματοδότηση των κομμάτων με τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία».
«Όπως η αντιπολίτευση κρίνει την κυβέρνηση έτσι και εμείς θα πρέπει να κρίνουμε την αντιπολίτευση, για το πώς συμπεριφέρεται σε νομοσχέδια τα οποία είναι σημαντικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Συρεγγέλα.
ΑΠΕΜΠΕ,Ν. Αρμένης – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βροχερός σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας – Έως 25 βαθμούς η θερμοκρασία
- Από μία κλωστή κρέμεται η νέα κυβέρνηση στη Γαλλία
- Η κίνηση Τραμπ που εξόργισε τα διεθνιστικά ΜΜΕ
- Χαλκιδική: Έρευνα του Λιμενικού για τον εντοπισμό 42χρονου σέρφερ
- Το ιρανικό ΥΠΕΞ επέκρινε την έκκληση του Τραμπ για διάλογο
- Δασμοί Τραμπ: Η Κίνα έτοιμη να δώσει μάχη «μέχρις εσχάτων»
- Λέμβος με δεκάδες αλλοδαπούς εντοπίστηκε βόρεια της Ρόδου
- Μετά την Γάζα, ο Τραμπ θεωρεί πως ο Ερντογάν θα μπορούσε να παίξει ρόλο και για την Ουκρανία
- Κλειστή από σήμερα με έκτακτη ανακοίνωση η Διώρυγα της Κορίνθου
- «Ειρήνη», το ΒΙΝΤΕΟ που ανήρτησε ο Μητσοτάκης από την Αίγυπτο