Συνάντηση ΚΕΔΕ με ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την πρώτη συνάντησή της με την ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε το απόγευμα η νέα ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η κινητικότητα εργαζομένων και οι επιπτώσεις που έχει στους Δήμους αλλά και θέματα ασφάλειας και υγείας των δημοτικών υπαλλήλων ήταν τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση . Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, συμφωνήθηκε ότι […]

Την πρώτη συνάντησή της με την ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε το απόγευμα η νέα ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Η κινητικότητα εργαζομένων και οι επιπτώσεις που έχει στους Δήμους αλλά και θέματα ασφάλειας και υγείας των δημοτικών υπαλλήλων ήταν τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση . Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, συμφωνήθηκε ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στην αντιμετώπιση της τάσης φυγής υπαλλήλων από τους Δήμους. Για το θέμα της ασφάλειας και της υγείας τονίστηκε ότι πρέπει να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν ατυχήματα λόγω πλημμελούς εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου υπογράμμισε τη βούληση του για αναζήτηση «κοινών τόπων συνεργασίας» με την ΠΟΕ-ΟΤΑ . «Αν πάνε καλά οι εργαζόμενοι πάει καλά και ο Δήμος» τόνισε.

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί