• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συλλεκτικό βίντεο: Τα «νέα» παιδιά, της Αριστεράς και της Δεξιάς

Συλλεκτικό βίντεο: Τα «νέα» παιδιά, της Αριστεράς και της Δεξιάς

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα για την συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα Αριστερό και οι ΑΝΕΛ ένα κόμμα που εμφανιζόταν κάπου στα…Δεξιά, συμφώνησαν να συνεργαστούν.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λοιπόν, αποτελούν την μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση. Πέρασαν δύσκολα μέτρα, υπεροφορολόγησαν τον λαό, πέρασαν την συμφωνία των Πρεσπών (αν και ο Π.Καμμένος έχει πει ότι δεν στηρίζει την συμφωνία, δεν ψήφισε θετικά στην πρόταση μομφής της ΝΔ, με αποτέλεσμα η υπογραφή της συμφωνίας να μην αποτραπεί).

Αυτά τα 4 χρόνια και τι δεν ακούσαμε για την συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτό που δεν είχαμε ακούσει όμως, είναι ότι ο Π.Καμμένος είναι το νέο παιδί της Δεξιάς και ο Α.Τσίρπας το νέο παιδί της Αριστεράς. Για να είμαστε ειλικρινείς έχουμε ξανακούσει θετικά σχόλια για το νεαρό της ηλικίας του πρωθυπουργού.

Τι ακούσαμε στην ΕΡΤ 1, από τον κ.Τριανταφυλλίδη του ΣΥΡΙΖΑ:

Έχουν ειπωθεί πολλά, για την συνεργασία μας με τον Πάνο τον Καμμένο. Ένα όμως πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Ότι ένας καθαρός και έντιμος πολιτικός, ένα νέο παιδί από την Αριστερά και ένα νέο παιδί από την Δεξιά, με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες (συνεργάστηκαν).

Η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε:

Ο κ.Καμμένος είναι ένα νέο παιδί;

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, ζούμε στην χώρα των πολλών προβλημάτων. Νεαροί και ηλικιωμένοι έχουν δεχτεί απανωτά χτυπήματα, σε όλα τα επίπεδα.

Τα σχόλια δικά σας!!!!!