• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συλλεκτικό βίντεο, για την Μακεδονία μας: Εσύ ποια “πόρτα θα διαλέξεις”;

Συλλεκτικό βίντεο, για την Μακεδονία μας: Εσύ ποια “πόρτα θα διαλέξεις”;

Η Μακεδονία είναι ελληνική φωνάζουν οι Έλληνες αλλά και οι Φιλέλληνες.

Φτάσαμε όμως στην εποχή, που κάποιοι πολιτικοί αποκαλούν ακραίο το παραπάνω σύνθημα. Η σύγκρουση με το λαϊκό αίσθημα όμως, δεν κάνει ποτέ καλό στα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων.

Το Σκοπιανό βέβαια, δεν θα πρέπει να το βλέπουμε μόνο από την «πολιτική σκοπιά». Αυτό θα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος, καθώς το μεγάλο αυτό Εθνικό θέμα, επηρεάζει την ψυχοσύνθεση ας επιτραπεί η λέξη, των Ελλήνων.

Το όνομα μας, είναι η ψυχή μας λένε πολλοί και όταν αυτοί που το λένε δεν έχουν να κερδίσουν κάτι, σκεφτόμαστε κάτι πολύ απλό:

Όσοι αγαπούν αυτή την χώρα, δεν μπορούν να δεχθούν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Βέβαια όσοι την στηρίζουν θα πούνε πολλά και διάφορα αλλά:

Η αλήθεια είναι, ότι η Ελλάδα έχασε από αυτή την Συμφωνία. Κάποιοι μας αποκαλούν Νότια Μακεδονία. Άλλοι αποκαλούν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων και κάποιοι άλλοι αποκαλούν ακραίο το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική»!

Ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει όμως; Εφαρμόζουν τον Κομμουνισμό στην πράξη. Δεν κορόιδεψαν κανέναν σε αυτό το κομμάτι. Όλοι ήξεραν το σκεπτικό του Αλέξη Τσίπρα και όμως, τον επέλεξαν. Όσοι είναι Κομμουνιστές, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή κυβέρνηση.

Δεν είναι ψέμα αυτό και δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να δημιουργήσουμε ενοχές στους Έλληνες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Πρέπει όμως, να δούμε ψύχραιμα και λογικά ορισμένα πράγματα. Δεν είναι προς το συμφέρον μας, να κάνουμε επιλογές χωρίς να σκεφτόμαστε τις άμεσες συνέπειες (αυτών).

Η επιλογή είναι δική μας. Αν μας αρέσει η σημερινή κατάσταση, τότε θα τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Αν όχι, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καμία προσπάθεια επιβολής κάποιας ιδέας.

Πρέπει να σκεφτούμε όμως: Θέλουμε αυτή την Ελλάδα;

Το αποτέλεσμα μετράει!

Photo:pexels