• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Στροφή Μητσοτάκη προς τα Δεξιά: “Απασφάλισε” και δήλωσε ότι βάζει πρώτα την Ελλάδα – Πως θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στροφή Μητσοτάκη προς τα Δεξιά: “Απασφάλισε” και δήλωσε ότι βάζει πρώτα την Ελλάδα – Πως θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σκληραίνει την στάση του ο Κ.Μητσοτάκης και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας πλέον ακολουθεί ένα νέο Δεξιό δόγμα και αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα:

«Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες»

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η ΝΔ έκανε στροφή προς τα Δεξιά και όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν θα αλλάξει. Ο Κ.Μητσοτάκης «απασφάλισε» και είναι έτοιμος να επιτεθεί στις δυνάμεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον Αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού είπε ότι ο κ.Τσίπρας πρέπει να ορίσει ημερομηνία εκλογών, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο την πολιτική που ακολουθεί.

Για τον Πάνο Καμμένο είπε:

Αν διαφωνεί δεν έχει παρά να παραιτηθεί ο κ.Καμμένος. Θα αποτρέψει έτσι και τα τετελεσμένα που καθημερινά δημιουργούνται από τη συμφωνία των…Ψαράδων. Οι διαφωνίες των κ. Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορούν να γίνουν πρόβλημα της χώρας.

Οι συστάσεις που έκανε στον Μοσκοβισί ο Πρόεδρος της ΝΔ

Ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε «να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

Επιπλέον, η ΝΔ πιστεύει ότι δεν θα υπάρξει «καθαρή έξοδος» από τα Μνημόνια τον Αύγουστο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ο Κ.Μητσοτάκης απασφάλισε και έκανε στροφή προς τα Δεξιά, αφού πλέον δηλώνει ότι βάζει πρώτα τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Πως θα απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σίγουρο ότι θα κατηγορήσει για στροφή προς τον Εθνικισμό τον κ.Μητσοτάκη. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν τεράστια ιδεολογική διαφορά μεταξύ τους. Ο κ.Τσίπρας θα προσπαθήσει να καταρρίψει το νέο δόγμα που ακολουθεί η ΝΔ και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον λαό, ότι η έξοδος από τα Μνημόνια θα γίνει κανονικά τον Αύγουστο.

Ο Κ.Μητσοτάκης «παίζει» το χαρτί της ψεύτικης εξόδου ενώ ο Αλ.Τσίπρας «παίζει» το χαρτί της αληθινής εξόδου.

Ποιος από τους δύο θα βγει κερδισμένος; 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu