Στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ πήγαν δύο Ελληνικές κυβερνήσεις ή μήπως όχι;

Η Ελληνική κυβέρνηση υποτίθεται ότι δεν έχει μια συγκεκριμένη γραμμή.

Ειδικά στα Εθνικά θέματα, βλέπουμε ότι υπάρχουν δομικές διαφωνίες οι οποίες θα περίμενε κανείς, ότι θα φέρουν την διάσπαση. Αυτό όμως δεν συνέβη στην περίπτωση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μπορεί λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος πολλές φορές να έχει εκφράσει αντίθετες απόψεις από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά την τελευταία στιγμή τα «βρίσκουν» μεταξύ τους και με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση διατηρεί την όποια δυναμική έχει.

Τι έγινε σήμερα

Οι αξιωματούχοι όλων των χωρών, σήμερα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την συμφωνία των Πρεσπών. Ένας άνθρωπος έφερε αντίρρηση και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας.

Τι είπε στους ξένους ομολόγους του ο κ.Καμμένος

Η συμφωνία δεν πρόκειται να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή στην Ελλάδα, καθώς η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τον όρο ‘’Μακεδονία’’.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η κυβέρνηση της χώρας μας παρουσιάζει δύο αντίθετες απόψεις για ένα ζήτημα κρίσιμο. Στην πραγματικότητα όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι διότι αν ήταν, η κυβέρνηση θα είχε ακολουθήσει τον δρόμο της εξόδου.

Όπως και να έχει, οι Έλληνες πολίτες δεν συμφωνούν με τις κυβερνητικές επιλογές, οι οποίες βαραίνουν και τον Πάνο Καμμένο, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ΝΔ αλλά αυτό υποστηρίζουν και οι πολίτες (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις).

Στο ΝΑΤΟ λοιπόν, δεν πήγαν δύο Ελληνικές κυβερνήσεις. Πήγε μονάχα μια, η οποία ναι μεν μοιάζει διχασμένη αλλά δεν είναι (διχασμένη) στην πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu