«Οι Εξεταστικές δεν γίνονται μέσω Facebook. Γίνονται μέσα σε γραφεία και με συνεννόηση», είπε ο Βασίλης Στίγκας, αρχηγός των «Σπαρτιατών», την ώρα που ο πρωθυπουργός αλλά και οι βουλευτές του ΚΚΕ αποχωρούσαν από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.
«Ό,τι και να ετοιμάζετε εις βάρος της Ελλάδας να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι γιατί αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να συμβεί νέα προδοσία με νέες Πρέσπες 2», συνέχισε ο κ. Στίγκας λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός σύσσωμος θα αντιταχθεί και θα σταθεί όρθιος φυλάσσοντας Θερμοπύλες και πολεμώντας ντόπιους και ξένους που οραματίζονται μια Ελλάδα χωρίς σύνορα, θρησκεία, αξίες, πολιτισμό και ιστορία».
Παράλληλα ζήτησε άμεση μείωση φορολογικών συντελεστών σε ΦΠΑ και ιδιαίτερα στα τρόφιμα… «Γελάει όλος ο πλανήτης με τα market pass», τόνισε.
«Εμείς οι Σπαρτιάτες είμαστε πλέον η εθνική φωνή όλων των πραγματικών Ελλήνων. Βγαίνουμε μπροστά, δυναμικά με σθένος και αποφασιστικότητα, όχι μόνο για να μην ζήσουμε ξανά μέρες ντροπής όπως στις Πρέσπες, αλλά για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να σταθούμε στα πόδια μας και να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που μας αξίζει.
Και να είσαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» είπε και έκλεισε την ομιλία του με μια φράση του Ελύτη: «Την άνοιξη αν δεν μπορείς να τη βρεις την φτιάχνεις». Γι αυτό καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις κυβέρνησης», κατέληξε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γυναίκα διαφημίζει την πραμάτεια της στο δρόμο με μοντέλο…μια γάτα! ΒΙΝΤΕΟ
- Η συγκλονιστική στιγμή που το αεροσκάφος της AirCanada συγκρούεται με το πυροσβεστικό όχημα, vid
- Δούκας: Η Αθήνα θα παραμείνει πόλη αλληλεγγύης και συμπερίληψης
- Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής παρέλασης
- Έριξαν ένα λούτρινο ζωάκι από τη στρατόσφαιρα της Γης…για ρεκόρ γκίνες! vid
- Ενισχύονται τα μέτρα κατά των δημοσιογράφων στο αμερικανικό Πεντάγωνο
- Η Ρωσία θέλει να ενισχύσει την συνεργασίας της με το Κιργιστάν
- ΚΕΟΣΟΕ: Άμεσα μέτρα στήριξης για το αυξημένο κόστος στην αγροτοδιατροφική αλυσίδα









