Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε την ομιλία του ευχόμενος «καλή αρχή» στο νέο κόμμα «Νέα Αριστερά» λέγοντας παράλληλα πως αυξάνονται οι υποχρεώσεις όλων μας ώστε να μπορούν να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Αναφερόμενος στις ουσιαστικές αλλαγές που επιφέρει το νομοσχέδιο που στόχο έχει την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως «ο πολυδύναμος εκσυγχρονισμός περνά μέσα από την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων του παρελθόντος που εμποδίζουν τον εθνικό βηματισμό του μέλλοντος», λέγοντας ακόμη πως στη δεύτερη τετραετία ήλθε η ώρα να κατανείμουμε δικαιότερα τα φορολογικά βάρη.
«Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές, να αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις, πρόκειται για ένα βαθιά πολιτικό στοίχημα, έτσι θα κρατήσουμε μεταξύ άλλων σε υψηλό επίπεδο το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ενώ θα αυξήσουμε πόρους για την Υγεία κα την Παιδεία. Στόχος μας είναι να κλείσουμε τα παραθυράκια φοροδιαφυγής, πρόκειται για μία σημαντική μεταρρύθμιση φορολογικής δικαιοσύνης», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
Κύρια Θέματα

















