Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει, την Πέμπτη (03/09), ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Πέμπτη (03/09) τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συναντήσεις με βουλευτές της Ν.Δ. από την περιοχή, με παραγωγικούς φορείς και θα μεταβεί στο Technopolis ICT Business Park.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:00, θα έχει σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Έπειτα, στις 12:45, ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με επιστημονικούς φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας) και του ΕΚΕΤΑ.

Στη συνέχεια, κατά τις 14:00, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την πορεία των έργων με τους επικεφαλής του Μετρό Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, της Εγνατίας Οδού, της ΔΕΘ-HELEXPO, του ΟΛΘ, του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το γήπεδο ΠΑΟΚ, του THESS INTEC και τον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη για το Μητροπολιτικό Πάρκο Δήμου Παύλου Μελά.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, στις 18:00, θα μεταβεί στο Technopolis ICT Business Park.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)