• Αρχική
  • Άρθρα
  • Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Προσβάλει την αισθητική της Αριστεράς – τελειώνουν τα ψωμιά του 0 SHARES

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Προσβάλει την αισθητική της Αριστεράς – τελειώνουν τα ψωμιά του 0 SHARES

Ενοχλήσεις και αντιδράσεις έφερε το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Μονακό, αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος που επέλεξε να απαντήσει διαδικτυακά σε όσα ακούστηκαν και γράφηκαν.

Συγκεκριμένα, η απάντηση του κ. Καμμένου στους πέντε βουλευτές της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση για το ταξιδάκι του και οι υπόνοιες περί φουσκωτών, μοντέλων και Μυκόνου, έχουν προκαλέσει την οργή της Πειραιώς, αλλά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, η επίσκεψη του κ. Καμμένου στο Μονακό τη στιγμή που υπήρχαν εξελίξεις στο ονοματολογικό του Σκοπιανού, προκάλεσε οργή ακόμη και σε ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δε δίστασαν να πουν ότι «Προσβάλλει την αισθητική της Αριστεράς», τονίζοντας ότι σε πολύ σύντομο διάστημα η όποια συγκατοίκησή τους στην εξουσία οδεύει προς το τέλος της: «Τελειώνουν τα πολιτικά ψωμιά του».

Σύσκεψη στη ΝΔ για Καμμένο

Σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη, η «αήθης» (όπως χαρακτηρίστηκε από τη ΝΔ) συμπεριφορά του απασχόλησε και τον πρωινό καφέ της ΝΔ. Είχε ήδη αρχίσει (χωρίς όμως στην αρχή να είναι παρών ο Κ. Μητσοτάκης) η ανάγνωση της («απαράδεκτης», «ψευδούς» και «σεξιστικής» – όπως ειπώθηκε) διαδικτυακής απάντησης του κ. Καμμένου και ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε στην αρχή να εξηγήσει ποιους βουλευτές εννοεί με το «αισχρό», όπως το ονόμασε, tweet του ο κ. Καμμένος.

Αφού είπε ποιους νομίζει ότι εννοεί, ζήτησε να υπάρξουν σκληρές δηλώσεις ώς απάντηση εναντίον του, όπως επίσης και να εκδοθεί μια ανακοίνωση της ΝΔ που να λέει τα εξής: «Σας υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος είναι υπουργός Αμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Να τον χαίρεστε…». Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε αποφασιστεί να εκδοθεί αυτή η ανακοίνωση. Πάντως όταν εισήλθε στην αίθουσα του πρωινού καφέ ο κ. Μητσοτάκης έληξε και η συζήτηση για τον Καμμένο. Το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι ο κ. Καμμένος ότι θα προσπαθήσει για ένα photo opportunity με τον αμερικανό πρεσβευτή δήθεν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις εις βάρος του. Θα πήγαιναν μαζί στη Λάρισα για να επιθεωρήσουν τα αμερικανικά Drones (ΜQ-9) που άρχισαν να δρουν από εκεί. Ηθελε προφανώς όπως ειπώθηκε στη ΝΔ να εξασφαλίσει μια φωτογραφία με τον αμερικανό πρεσβευτή (για να δείξει τις… διεθνείς επαφές του), όπως αυτή που εξασφάλισε με τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο. Ναι, τον… «αρχηγό κράτους του Μονακό» (όπως υπερηφάνως δηλώνει).