• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σπασμένες θυρίδες βρήκε ο Σαμαράς μετά τον έλεγχο για την Novartis- Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου του

Σπασμένες θυρίδες βρήκε ο Σαμαράς μετά τον έλεγχο για την Novartis- Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου του

Αποκαλυπτικός ήταν ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον Σκάι, για τον τρόπο που έγινε ο έλεγχος για τον πρώην Πρωθυπουργό.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση για το σκέλος που αφορά τον κ. Σαμαρά τέθηκε στο αρχείο, ενώ σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε πως θα αποκαλυφθούν ποιοι έστησαν στην σκευωρία.Οπως αποκάλυψε ο Νίκος Τσούτσιας, ο Αντώνης Σαμασράς όταν ενημερώθηκε οτι θα γίνει έλεγχος στις θυρίδες της οικογένειάς του, έλειπε στο εξωτερικό. Επιστρέφοντας την επομένη, βρήκαν τις θυρίδες τόσο της συζύγου όσο και του αδελφού του, σπασμένες.Προσωπική δικαίωση για τον Αντώνη Σαμαρά

Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Novartis δεν αποτελεί μόνον προσωπική δικαίωση για τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά δικαίωση των θεσμών και της δημοκρατίας, δήλωσε ακόμα στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά.

Ο Νίκος Τσούτσιας έκανε λόγο για πολύ σκοτεινή υπόθεση και για ασύλληπτη στοχοποίηση του κ. Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την εμπλοκή του ονόματός του στην έρευνα για την Novartis, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε χθες, ότι χωρίς να απεμπολεί ενδεχόμενες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, η κυβέρνηση αναμένει την ολοκληρωση της έρευνας από την Δικαιοσύνη και την έρευνά της, για το πώς στήθηκε η σκευωρία.

(φώτο: Eurokinissi-πηγή: iefimerida.gr)