“Σπαρτιάτες”: Ο παράνομος αποκλεισμός μας από τις ευρωεκλογές μας πεισμώνει

«Στις σύγχρονες συμπληγάδες μεταξύ «δημοκρατίας" και δικτατορίας εμείς, οι "Σπαρτιάτες", ως η μόνη γνήσια και εθνική φωνή, στεκόμαστε όρθιοι παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης και αποκλεισμού που επιβάλουν οι εδώ εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων.

Ο παράνομος και αντισυνταγματικός αποκλεισμός μας από τις ευρωεκλογές όχι μόνο δεν μας αποθαρρύνει, αντιθέτως μας ενδυναμώνει και μας πεισμώνει να αντισταθούμε ακόμα περισσότερο, στους ολετήρες του έθνους μας», υποστηρίζει το κόμμα “Σπαρτιάτες” σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Σημειώνουν πως οι “Σπαρτιάτες” «από το “εφ’ όπλου” λόγχη, γυρίσαμε προσωρινά στο “παρά πόδα” και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τις επόμενες εκλογές» και προσθέτουν:

«Στις ευρωεκλογές δεν πρόκειται να στηρίξουμε κανένα πολιτικό σχηματισμό έχοντας πλήρη επίγνωση του ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να προσφέρουμε στο έθνος μας και στο λαό.

Μετά τις “Θερμοπύλες” ακολουθούν οι “Πλαταιές” και αυτές δεν αργούν. Εκεί θα δώσουμε την τελική μάχη για να εκδιώξουμε για πάντα από την πατρίδα μας τους “Πέρσες” και τους “εφιάλτες” της μεταπολίτευσης».

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί