«Μετά την πορεία μελών του προξενείου, παρέα με αριστεριστές και μέλη του φιλοτουρκικού ή τουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ, με αφορμή την Παλαιστίνη, είχαμε ακόμη μία πρόκληση στη Θράκη μας.
Ο ψευτομουφτής Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, μέλη κάποιου Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και παρακρατικοί που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της Μειονότητας προπηλάκισαν και κυριολεκτικά πέταξαν έξω από το τέμενος του Πλατάνου τους νόμιμους Μουφτήδες Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου που επιχείρησαν να τελέσουν την προσευχή της Παρασκευής», σημειώνουν οι «Σπαρτιάτες».
Και προσθέτουν πως «Το εξοργιστικότερο είναι ότι συνέβησαν μετά τα εγκαίνια του Ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης που τελέστηκαν παρουσία του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή. Δυστυχώς, η κυβέρνηση της ΝΔ κλείνει τα μάτια μπροστά στο πρόβλημα που υπάρχει στη Θράκη».
Τέλος, το κόμμα ζητά, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «την παραδειγματική καταδίκη των ενόχων και την άμεση εφαρμογή των νόμων, ως οφείλει η πολιτεία να πράξει».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους συναδέλφους της
- Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
- Ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών δηλώνει “ανακουφισμένος” μετά τα γεγονότα στη Γάζα
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ είναι ο μεγαλύτερος φίλος που είχε ποτέ στον Λευκό Οίκο το Ισραήλ
- Μαρινάκης: Όλοι βλέπουμε με πολύ μεγάλη συγκίνηση τις σκηνές απελευθέρωσης των ομήρων
- Για κίνδυνο απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας-ΝΑΤΟ προειδοποίησε ο επικεφαλής των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών
- Στο βήμα της Κνέσετ ο Τραμπ! «Ειρήνη για όλη την αιωνιότητα» υποσχέθηκε – LIVE ενημέρωση
- Το αμάξι του Μασκ…σε αφρικανική εκδοχή! Επικό βίντεο
- Ακόμα ένα «μάθημα» για αυτόν τον ψεύτικο κόσμο! Τι συμβαίνει στην παρούσα φάση εντός Λωρίδας της Γάζας
- Ανακοίνωση ΥΠΠΟ για τη χθεσινή βλάβη του ανελκυστήρα της Ακρόπολης