• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Σκληρή απάντηση Α.Τζιτζικώστα σε Ν.Κοτζία: «Χορεύει στην Τουρκία, σβήνει κεράκια στις Πρέσπες»

Σκληρή απάντηση Α.Τζιτζικώστα σε Ν.Κοτζία: «Χορεύει στην Τουρκία, σβήνει κεράκια στις Πρέσπες»

Σκληρή Απάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα σε δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζία

 

Ο κ Κοτζίας σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «ο κ. Τζιτζικώστας έχει ένα πρόβλημα με το τι πιστεύει ο ίδιος, διότι άλλα έλεγε στο παρελθόν και άλλα λέει σήμερα και θέλει να το παίξει αρχηγός, είτε της Ν.Δ., είτε κάποιου κόμματος ακροδεξιάς και λίγκας του βορρά»

«Για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες ο κ. Κοτζιάς επιλέγει να μου επιτεθεί με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, απλώς επειδή διαφωνώ με την κατάπτυστη, εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη «συμφωνία» του με τον κ. Ντιμιτρόφ, χωρίς καμιά προσωπική πολιτική ή κομματική επιδίωξη» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Καλά θα κάνει ο κ. Κοτζιάς να συνειδητοποιήσει εγκαίρως ότι η αλαζονική συμπεριφορά του, ο διχαστικός του λόγος και η επιμονή του στο λάθος, δυστυχώς δεν βλάπτουν μόνο τον ίδιο και την κυβέρνησή του αλλά συνολικά τη χώρα» πρόσθεσε. Για τις προσωπικές του θέσεις ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι παραμένει «σταθερά υπέρ της λύσης του ζητήματος με τα Σκόπια, αλλά σε καμιά περίπτωση αυτής της λύσης που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους έναντι της χώρας μας και θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα».

«Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Κοτζιάς, όταν δεν χορεύει στην Τουρκία, δεν τραγουδάει στη Σερβία και δεν σβήνει κεράκια γενεθλίων στις Πρέσπες, να διαβάζει καλύτερα τις διαχρονικές θέσεις όσων θέλει να σχολιάζει» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu