Σημαντικό! Στις 21:00 τα πρώτα ασφαλή, αποτελέσματα

Οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Επειδή έχουμε συνηθίσει να ακούμε πολλά και διάφορα για τα αποτελέσματα των εκλογών, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Είναι σημαντικό να μάθουμε, πότε θα βγει το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα.

Στις 21:00 η Singular Logic, πιθανότατα θα δώσει μια εκτίμηση, για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Ασφαλές αποτέλεσμα, στις 21:00 λοιπόν!

Στις 23:00 θα υπάρχουν οι πρώτες εκτιμήσεις, για τις σταυροδοσίες (για τους υποψηφίους βουλευτές).

Τι δήλωσε, ο Αλ.Τσίπρας

“Σήμερα δίνουμε τη μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά”, τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σχόλιό του στο twitter.

Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα.Θα κρίνει την πορεία της χώρας μας τα επόμενα 4 χρόνια, θα κρίνει τις ζωές μας. Ας μη λείψει κανείς. Και η τελευταία ψήφος μπορεί να είναι η καθοριστική. Αποφασίζουμε για την ζωή μας, προσθέτει ο κ. Τσίπρας.

Τι δήλωσε ο γγ υπουργείου Εσωτερικών

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πουλάκης.

«Από τις 7 η ώρα το πρωί η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Λειτουργούν και τα 21.478 εκλογικά τμήματα, έχουμε επικοινωνήσει και με τις 59 εκλογικές περιφέρειες. Μικρά προβλήματα που μας ενημέρωσαν ότι υπήρξαν, λύθηκαν και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα πρόβλημα. Στο μεταξύ, λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο με 30 υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών που ενημερώνουν τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί για το πού ψηφίζουν».

Ο τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες είναι 213 136 1500.

photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •