Σφοδρή επίθεση Μαξίμου κατά Μητσοτάκη: Το πρόβλημά του επιδεινώνεται

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της ΝΔ χρησιμοποίησαν πηγές του Μαξίμου για να σχολιάσουν τα όσα είπε σχετικά με το σκοπιανό εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

 

Συγκεκριμένα, οι πηγές της κυβέρνησης σημείωσαν ότι «το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γγ του ΝΑΤΟ.

Του θυμίζουμε λοιπόν ότι ο κ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της πΓΔΜ είναι η «πλήρης επικύρωση της συμφωνίας» με την πΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης».

Κάλεσαν δε τον πρόεδρο της ΝΔ «να αποφασίσει: ή και ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος.
Όσο για το διαρκές ψέμα του περί αναγνώρισης «εθνότητας», ο πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Άλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu