• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σενάριο για Κάλπες το 2020 – Τι υποστηρίζει η Αντιπολίτευση

Σενάριο για Κάλπες το 2020 – Τι υποστηρίζει η Αντιπολίτευση

Πρόωρες κάλπες το 2020!

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι λένε ότι μπορεί να υπάρξουν πρόωρες κάλπες το 2020. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, αυτό θα γίνει ώστε η κυβέρνηση να κερδίσει στρατηγικά τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια εποχή που ακόμα διατηρεί υψηλά ποσοστά. Αυτό είναι απλά ένα σενάριο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την θητεία του στην κυβέρνηση, έχασε τις εκλογές μεν αλλά κατάφερε να διατηρήσει υψηλά ποσοστά δε.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι δήλωσε (μεταξύ άλλων), ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, για αυτό το σενάριο. Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα:

«Λοιπόν εγώ θέλω να πω ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ισχύει, αν ισχύουν αυτές οι σκέψεις δεν γίνονται γι αυτούς τους λόγους, αλλά γίνονται γιατί μάλλον οι άνθρωποι έχουν επίγνωση ότι έχουν κατασκευάσει μια φούσκα επικοινωνιακή».

«Τους λέμε: Μια παροιμία έχει ο λαός της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και γελά. Εμείς τους λέμε να το τολμήσουνε. Ας το τολμήσουν αλλά αν τελικά το τολμήσουν αυτό, ξέρετε τι θα γίνει; Θα γίνει το εξής οξύμωρο. Αυτοί οι οποίοι είχαν ενορχηστρώσει, είχαν σχεδιάσει και περίμεναν να υλοποιήσουν την στρατηγική της παρένθεσης τελικά θα είναι αυτοί οι ίδιοι οι οποίοι θα υλοποιήσουν όχι την αριστερή παρένθεση αλλά την δεξιά παρένθεση. Αυτό θα κάνουν».

Photo:eurokinissi