Αλλάζει στρατηγική το Μαξίμου μετά την δεδομένη συντριβή στις επερχόμενες εκλογές.
Με φρούδες ελπίδες για επιστροφή τους στο ΕΣΥ μετά από 10 μήνες αναστολής φαίνεται πως γεμίζει τώρα η κυβέρνηση τους χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς.
Σε αυτό συνετέλεσε και η κατακραυγή η οποία αρχίζει και μετατρέπεται σε ΜΙΣΟΣ κατά της κυβέρνησης, τα ποσοστά της οποίας καταρρέουν.
Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας το πρωί σήμερα στον ΑΝΤ1 άφησε για πρώτη φορά ένα μικρό “παραθυράκι” για άρση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στην υγεία.
Βέβαια πρόκειται προφανώς για ένα προεκλογικού τύπου κόλπο, καθώς θυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν το ΣτΕ νομιμοποίησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60!
Τι δήλωσε η κα Γκάγκα σχολιάζοντας το θέμα με τις τρομακτικές ελλείψεις στα νοσοκομεία της χώρας:
«Είναι κάτι που συζητάμε με τον Υπουργό, μέσα στο υπουργείο και στην Κυβέρνηση, εάν έχουμε κάποια άλλη απόφαση, τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλάζουν και συζητάμε πάντα με βάση αυτά. Δεν έχω κάτι να σας πω σήμερα. Θα σας απαντήσω μόλις μπορώ, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, σας απαντώ ότι το συζητάμε».
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στ. Παπασταύρου: Θωρακίζουμε έμπρακτα τον θαλάσσιο φυσικό μας πλούτο
- Τρέλα: Γάλλος αθλητής κάνει παρκούρ…από δέντρο σε δέντρο και διχάζει το διαδίκτυο, vid
- Στις φλόγες δεξαμενόπλοιο κοντά στις ακτές του Ομάν, vid
- Η στιγμή που ισοπεδώνεται το «παλάτι» του Χαμενεΐ στην Τεχεράνη, vid
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 20χρονη αλλοδαπή – Ξάφριζε τα χρυσαφικά ηλικιωμένων μέσα από τα σπίτια τους
- Γάλλοι και Βέλγοι έκαναν ρεσάλτο σε πλοίο ρωσικών συμφερόντων, vid
- Τον γύρο του κόσμου έκανε Ιρανός παρουσιαστής – Ανακοίνωσε κλαίγοντας τον θάνατο του Χαμενεΐ, vid
- Η γνώση στο χωράφι: Το σχέδιο για μια νέα εποχή αγροτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα
- Βρετανοί: Ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν χθες με κατεύθυνση την Κύπρο – Διαψεύδει η Λευκωσία
- Χαμάς: “Φρικτό έγκλημα” η επίθεση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν – “Θρηνούμε για τον χαμό του Αλί Χαμενεΐ









