• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σε ΜΕΓΑΛΟ κίνδυνο η κυβέρνηση- Αλλάζουν τα πράγματα: Τι πρέπει να θυμάστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ΜΕΓΑΛΟ κίνδυνο η κυβέρνηση- Αλλάζουν τα πράγματα: Τι πρέπει να θυμάστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι Έλληνες έβγαλαν αυτοδύναμη τη ΝΔ, το έκαναν ελπίζοντας πως θα λυθούν ορισμένα προβλήματα.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Η κυβέρνηση της ΝΔ, μετράει περίπου 2 μήνες στην εξουσία και αναμφίβολα έχει ήδη επιτελέσει σημαντικό έργο σε διαφόρους τομείς. Ωστόσο, όπως το El.gr σας είχε γράψει πριν καιρό, εξ αρχής φάνηκε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα για το οποίο η κυβέρνηση δεν κινητοποιήθηκε όσο αλλά και με τον τρόπο που θα περίμεναν πολλοί. Φυσικά μιλάμε για το μεταναστευτικό.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα ανοιχτά «μέτωπα» όπως το Σκοπιανό και τα Ελληνοτουρκικά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως τίποτε δεν μας επηρεάζει σαν χώρα περισσότερο από το μεταναστευτικό, ένα ζήτημα που για αρκετό καιρό είχε «ξεχαστεί» μέχρι πρότινος που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

Το περασμένο διάστημα είδαμε το αναμενόμενο: Κυβερνητικά συμβούλια τα οποία πρακτικά δεν πήραν κάποιο «σοβαρό» μέτρο για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ενώ παράλληλα και με κάθε ευκαιρία, κυβερνητικά στελέχη επαναλάμβαναν πως αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, που πρέπει να λύσουμε σε συνεργασία με την ΕΕ. Όμως, όπως έχουμε δεί, από το 2015 μέχρι σήμερα, αυτή η συνεργασία δεν…απέδωσε καρπούς.

Μόλις μερικές ώρες από την μεγάλη εξέγερση στη Μόρια, τα νησιά μας ασφυκτιούν, ενώ δήμαρχοι και κάτοικοί τους, δηλώνουν πως φοβούνται. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης σε σύσκεψή του με τους περιφερειάρχες την Παρασκευή, αποφάσισε την ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ των μεταναστών που «βουλιάζουν» τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στην ενδοχώρα. Με λίγα λόγια η κυβέρνηση που οι Έλληνες ψήφισαν να λύσει το μεταναστευτικό, το…«λύνει» με το να εξαπλώσει τους απελπισμένους τριτοκοσμικούς μετανάστες σε όλη την χώρα. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό.

Επίσης, ο Μ.Χρυσοχοϊδης, είπε ότι στις αρχές του 2020 θα επαναπατριστούν 12.000 παράνομοι μετανάστες. Το νούμερο είναι αστείο, αν σκεφτούμε όχι πόσοι έχουν έρθει ως τώρα στη χώρα μας, αλλά πόσοι θα έχουν έρθει μέχρι να γίνει η εν λόγω…απέλαση! Πληροφοριακά μόνο στο κέντρο της Μόρια βρίσκονται πάνω από 12.000 μετανάστες, στα νησιά εν γένει πάνω από 30.000. Στην ενδοχώρα άγνωστο πόσοι έχουν έρθει από το 2015 μέσω θαλάσσης ή του εντελώς απροστάτευτου Έβρου. Καταλαβαίνετε πως το πρόβλημα δεν λύνεται δίχως τη λήψη ορισμένων «ακραίων» μέτρων.

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί όμως να πάρει τέτοια μέτρα. Όχι απαραίτητα επειδή δεν έχει την πυγμή να το κάνει, αλλά επειδή δεν μπορεί να το κάνει, στα πλαίσια της ΕΕ, η οποία φυσικά δίνει λόγο στον ΟΗΕ.
Έτσι λαμβάνονται ορισμένα μέτρα «παρηγοριάς», η κυβέρνηση ζητά τη βοήθεια των διεθνών οργανισμών και της ΕΕ και η Ελλάδα γεμίζει όλο και περισσότερους μετανάστες! Δυστυχώς με τα υπάρχοντα δεδομένα, οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν ήταν στην θέση της τωρινής, θα έκανε τα ίδια αν όχι χειρότερα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα που κληρονόμησε η ΝΔ από τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ!

Η ίδια κατάσταση, επικρατεί σε πολλές ακόμη χώρες της ΕΕ, οι οποίες προστρέχουν για…βοήθεια στον ΟΗΕ. Κακά τα ψέματα, αν οι διεθνείς οργανισμοί ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα, θα το είχαν ήδη κάνει. Λύσεις σαφώς και υπάρχουν, άπλα το συγκεκριμένο πρόβλημα εξυπηρετεί τους σκοπούς της Νέας Τάξης και γιαυτό το κρατάνε εντέχνως άλυτο.

Οι εν λόγω…«μετανάστες» μεταξύ των άλλων, προωθούν τον φόβο, την ανησυχία, την ανασφάλεια και πολλές φορές το χάος στις χώρες που πηγαίνουν. Καταπατούν τις τοπικές παραδόσεις των δυτικών χωρών και επιβάλλουν τους δικούς τους, στην πλειοψηφία βάρβαρους, νόμους.

Βοηθούν στο να εξαλειφθεί ο λευκός πληθυσμός που στην πλειοψηφία του είναι Χριστιανοί, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν τους πολικούς ανά τον κόσμο να φαντάζουν στα μάτια των ανθρώπων που τους εξέλεξαν, ανίκανοι, μη μπορώντας να λύσουν ένα πρόβλημα που απειλεί τις χώρες τους. Έτσι, οι χώρες της Ευρώπης περιμένουν να έρθει….η λύση από τον ΟΗΕ και τους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς και λύση δεν έρχεται.

Η λύση ωστόσο θα έρθει, όταν οι παγκοσμιοποιητές το αποφασίσουν και «λύση» θα αποτελεί η έλευση του παγκόσμιου ηγέτη (του Αντιχρίστου κατά πολλούς) που θα έρθει να λύσει τα «εντέχνως άλυτα», παγκόσμια προβλήματα υποδουλώνοντας τους πάντες. Καταλαβαίνετε πόσο στημένο είναι το όλο πράγμα.

‘Έτσι, όπως αντιλαμβάνεστε, η Ελληνική κυβέρνηση από μόνη της μπορεί να κάνει ελάχιστες κινήσεις που περιορίζονται στην καλύτερη φύλαξη των συνόρων. Ο μεγάλος κίνδυνος για τη ΝΔ έγκειται, στο ότι: κάθε επιτυχία σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, μπορεί να επισκιαστεί και να χαθεί από το μεταναστευτικό. Εννοείται πως όταν η κατάσταση ξεφύγει ο…«όχλος» δεν θα σκεφτεί πως το πρόβλημα το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθεί να το λύσει, αλλά θα βάλει στο στόχαστρο κατευθείαν την νέα κυβέρνηση.

Τέλος, μέσα σε όλα, αυτό που πρέπει όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες να θυμούνται είναι πως όπως φαίνεται, το μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει και οι «καλές,ήσυχες» μέρες αποτελούν παρελθόν. Δεν μπορεί κανείς να περιμένει από κανέναν πολιτικό πως εν μια νυκτί θα λύσει ένα τέτοιο εθνικό πρόβλημα, επομένως πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες με ότι αυτό συνεπάγεται.

(φώτο: Eurokinissi)