12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ επιβλήθηκε στον Παύλο Πολάκη.
Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας καταδικάστηκε ερήμην, ενώ λίγο νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα αναβολής της απόφασης.
Ένα 24ωρο μετά τη θυελλώδη κόντρα τους στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στα social media την δικαστική απόφαση κατά του Πολάκη γράφοντας τα εξής:
«Πριν λίγο το Δικαστήριο κήρυξε ερήμην ΕΝΟΧΟ τον Παύλο Πολάκη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά των Σταμάτη Πουλή και κ. Ανδρονίκης Θεοφιλάτου και τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκιση!
Τώρα καταλάβατε γιατί ζήταγε για 6η φορά αναβολή και γιατί δεν ήρθε τελικά ο δικηγόρος του… Σε λίγους μήνες εκδικάζεται και η δικιά μου μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμηση για την σκευωρία Novartis».
Eurokinissi photo