Ρωμανός για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Θα προτείναμε να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ καλό λογιστή και καλούς δικηγόρους

«Καλά πήγε το ζήτημα του πόθεν έσχες, που ο ίδιος επέλεξε να ανοίξει λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, για τον κ. Κασσελάκη:

Μπαράζ ανακοινώσεων διαχείρισης πανικού, ψέμα πάνω στο ψέμα, άδειασμα του προέδρου από την εκπρόσωπο, συντροφικά μαχαιρώματα και το φιάσκο συνεχίζεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός και πρόσθεσε:

«Εμείς απλά θα προτείναμε:

1. Να βρουν έναν καλό λογιστή να τους εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ αρχικής δήλωσης πόθεν έσχες και ετήσιας δήλωσης πόθεν έσχες. Να τους βοηθήσει με τη χρήση των πλατφορμών και με ό,τι άλλο χρειάζονται, προκειμένου να καταθέσουν επιτέλους ένα κανονικό πόθεν έσχες.

2. Να βρουν καλούς δικηγόρους τους οποίους θα χρειαστούν μετά τα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν από την ημέρα παρουσίασης αυτού του ιδιότυπου excel από τον κ. Κασσελάκη στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

3. Να βρουν κάποιον που να τους νοιάζεται, ώστε να τους εξηγήσει ότι η στρατηγική του να καλύπτουν κάθε τους ψέμα με νέο ψέμα είναι ατελέσφορη και δεν κερδίζουν απολύτως τίποτα με τα fake news και τις συκοφαντίες. Εξάλλου, αυτή την στρατηγική την έχουν δοκιμάσει με τα γνωστά αποτελέσματα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φτάνοντας στο σημείο, στην τελευταία τους ανακοίνωση, να ξεπεράσουν κάθε όριο γελοιότητας και να σκαρφίζονται νέα σενάρια συνωμοσίας».

  απεμπε – φωτο:eurokinissi

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

  Κύρια Θέματα

  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

  Κάθε μέρα μαζί