• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ρ.Δούρου: Μπορούν να πουν πολλά για εμάς αλλά δεν ήμασταν διεφθαρμένοι

Ρ.Δούρου: Μπορούν να πουν πολλά για εμάς αλλά δεν ήμασταν διεφθαρμένοι

«Μπορούν να πουν πολλά για εμάς, αλλά δεν ήμασταν διεφθαρμένοι» δήλωσε η Ρένα Δούρου στη γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» και τόνισε: «Διαχειρίστηκα εκατομμύρια και μετρούσα ακόμη και τα ψηφία πίσω από το κόμμα».

Στο εκτενέστατο ολοσέλιδο ρεπορτάζ ενόψει των εκλογών της Κυριακής στην Ελλάδα το οποίο φιλοξενεί η εφημερίδα, η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής, σε ερώτηση γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ απαντά ότι δεν έχει αναλύσει ακόμη ούτε τη δική της εκλογική ήττα.

Αναφορικά με το ρόλο που έπαιξε η φωτογραφία του πρωθυπουργού σε πολυτελές σκάφος, η κυρία Δούρου διερωτάται: «Είναι κάποιος διεφθαρμένος μόνον επειδή ανεβαίνει σε έναν τέτοιο σκάφος; Όπως λέει, αυτό θα έπρεπε να ισχύει και για όλους τους δεξιούς πολιτικούς που αποδέχονται προσκλήσεις σε σκάφη. Μπήκα στην πολιτική για να δοθεί ένα τέλος σε αυτού του είδους την ταξική πάλη».

«Όταν πέρσι ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι, αποκαλύφθηκε η απόλυτη αδυναμία μιας κακά οργανωμένης διοίκησης. Η Ρένα Δούρου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. «Αδίκως», υποστηρίζει η περιφερειάρχης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

(φώτο: Eurokinissi-πηγή: newsbeast.gr)