«Πυρά» Παπαδημούλη στη ΝΔ για το Μακεδονικό

«Η πολιτική της ΝΔ στο Μακεδονικό, διεκδικεί όσκαρ υποκρισίας, διγλωσσίας κ πατριδοκάπηλης δημαγωγίας. Οι ίδιοι έλεγαν άλλα πριν κ άλλα τώρα. Και συνεχίζουν να λένε άλλα μέσα κ άλλα έξω από την Ελλάδα.

Δυστυχώς για αυτούς όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στο twitter, με αφορμή δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη το 2015 για το ονοματολογικό.

Συγκεκριμένα, όπως θυμίζει στην ιστοσελίδα της η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στις 24 Φεβρουαρίου του 2015 είχε δηλώσει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ότι «…η Ελλάδα από το 2008 και μέχρι σήμερα, και με τη νέα κυβέρνηση, κρατά μια σταθερή στάση κάνοντας το μισό του δρόμου του συμβιβασμού. Έχει ήδη προτείνει μια σύνθετη ονομασία, μια ονομασία έναντι όλων, erga omnes, προς την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας…». Η δημοσίευση συνοδεύεται και από το σχετικό βίντεο.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu