• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • «Πυρά» Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: «Είναι ο,τι πιο χυδαίο και τοξικό υπάρχει μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Πυρά» Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: «Είναι ο,τι πιο χυδαίο και τοξικό υπάρχει μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Ο Τσίπρας είναι ό,τι πιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στη χώρα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 είπε «Ο Τσίπρας είναι ό,τι πιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στη χώρα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ βγάζει προς τα έξω ένα μελίρρυτο πρόσωπο, το πραγματικό του πρόσωπο είναι ο κ. Πολάκης. Ο Τσίπρας καμουφλάρεται στο εξωτερικό και καλλιεργεί την πόλωση στο εσωτερικό. Δεν υπάρχει καμία στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο. Ο Θεοδωράκης δυο καλές κουβέντες είπε για τον Τσίπρα και καταστράφηκε. Όταν προαναγγέλλει συλλήψεις πολιτικών αντιπάλων μέσω του ΥΠΑΜ θα περίμενε κανείς απ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να αντιδράσουν. Γιατί αυτά δεν συμβαίνουν σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου».

Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ειδικά δικαστήρια, φωτογραφίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη: «Όσοι έστησαν τη σκευωρία Novartis θα πάνε στο σκαμνί. Για να υπάρξει κανονικότητα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι στο μέλλον όσοι κάνουν σκευωρίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων θα τιμωρούνται. Έχουν ψάξει τους λογαριασμούς μου και των συγγενών μου και δεν βρήκαν τίποτα. Θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες και θα βρούμε τους σκευωρούς».

Κατά τον Αδ. Γεωργιάδη, «υπάρχει αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Υπάρχει ένα ρεύμα μίσους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρώο χώρο, περισσότερο απ ό,τι στον δεξιό. Ο Αλ. Τσίπρας πολιτεύτηκε με το σύνθημα ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, μίλησε για αυταπάτες για να καλύψει τις βλακείες Η ΝΔ δικαιώθηκε ως προς το ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας αν ο Τσίπρας κάνει αυτά που έλεγε ότι κάνει. Εχουμε χαρτί υγείας γιατί ο Τσίπρας έκανε κωλοτούμπα».

Ο Αδ. Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ της άποψης Στουρνάρα για την προληπτική γραμμή πίστωσης και υποστήριξε ότι το «μαξιλάρι» έχει αξία μόνο αν δεν το αγγίξεις, διαφορετικά οι αγορές αγριεύουν.

Στην ερώτηση αν με το τέλος του προγράμματος δικαιώνονται όσοι ήταν υπέρ των μνημονίων ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Αυτό που δικαιώθηκε είναι η άποψη ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Είχα ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο με τον ΛΑΟΣ. Αυτό που έλεγε τότε η ΝΔ ήταν ότι το πρώτο μνημόνιο είχε λάθος πολλαπλασιαστή και ο Α. Σαμαράς δικαιώθηκε ως προς αυτό. Στα μνημόνια μπήκαμε για έναν πολύ απλό λόγο: Είχε πει ο Κων/νος Καραμανλής ότι θα χρεοκοπήσουμε αν δεν σταματήσουμε να καταναλώνουμε περισσότερα απ όσα παράγουμε. Το 2010 έπαιξαν ρόλο οι προεκλογικές υποσχέσεις του Γ. Παπανδρέου». «Ασφαλώς και η κυβέρνηση Καραμανλή έχει ευθύνες» αναγνώρισε. «Στις μεταρρυθμίσεις που προσπάθησε να κάνει ο Καραμανλής, με την Cosco, τον ΟΤΕ κοκ, δεν βρήκε ποτέ κανέναν σύμμαχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη».

  • 63
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...