Ψηφίζει την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών η ΝΔ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους «γαλάζιους» βουλευτές που εκλέγονται στην Β' Αθηνών

αλλά και στην περιφέρεια Αττικής έχει από το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντάς τους την απόφασή του: Η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών, δηλαδή της Β’ Αθηνών και της Αττικής.

Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές της ΝΔ ειδοποιούνται να περάσουν από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη και ήδη από το πρωί πάνω από πέντε βουλέυτές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ μέχρι το απόγευμα θα περάσει το σύνολο της ΚΟ που εκλέγεται στις επίμαχες περιφέρειες.

Με τους περισσότερους μάλιστα πέραν της ανακοίνωσης ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει και μια πρώτη συζήτηση για την περιφέρεια στην οποία θα ήθελαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του parapolitika.gr η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και επίσημα από συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επιβεβαίωσαν τις επαφές του Προέδρου, ο οποίος ωστόσο παράλληλα προκαλεί την κυβέρνηση να κάνει αποδεκτή την τροπολογία της ΝΔ για την ψήφο των αποδήμων.

Από Παραπολιτικά

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu