Προϋπολογισμός 2023: Με ομιλίες βουλευτών και υπουργών συνεχίζεται, για δεύτερη μέρα, η συζήτηση

Με ομιλίες βουλευτών συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.

   Ήδη, έχουν εγγραφεί για να πάρουν τον λόγο 208 συνολικά βουλευτές από όλα τα κόμματα, ενώ σήμερα αναμένεται να μιλήσουν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

   Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, με τις ομιλίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

    Αμέσως μετά θα διεξαχθεί ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί