Προβοκάτσια στην Βουλή! Ζήτησαν στρατιωτικό πραξικόπημα – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Περίεργη κίνηση που άλλαξε το κλίμα υπέρ της κυβέρνησης.

Την αποβολή της Χρυσής Αυγής από την Βουλή ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Αυτό γιατί, πριν από λίγο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης ζήτησε πραξικόπημα με την παρέμβαση του ελληνικού στρατού τον οποίο κάλεσε να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργό, για την παράδοση του ονόματος «Μακεδονία».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον ελληνικό στρατό να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση όλων των Βουλευτών των κομμάτων.

Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από το Κοινοβούλιο. Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων καταδίκασαν την στάση τόσο του εν λόγω βουλευτή όσο και της Χρυσής Αυγής.

Μήπως η συγκεκριμένη στάση βοηθά την κυβέρνηση, προκειμένου να επικαλεστεί πόλωση και να βάλει «ταμπέλα» στις αντιδράσεις για την Μακεδονία;

Η εν λόγω ενέργεια άλλαξε το κλίμα υπέρ της κυβέρνησης, επιφέροντας χαμήλωμα των τόνων και αποφυγή φράσεων όπως το «ξεπουλάτε την χώρα», καθώς πλέον όποιος ανεβάσει τους τόνους θα παραπέμπεται στην συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και θα επιπλήττεται.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu