Αφορμή στάθηκε η χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία χαρακτηριζόταν ως χυδαία η προσπάθεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να δώσει στις καταγγελίες κομματικό χρώμα.
Σε ένα σημείο της ανακοίνωσης του Μαξίμου τονιζόταν: «Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ. Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;»
Με σημερινή του ανακοίνωση, ο Παύλος Χαϊκάλης ζητά από τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τους υπαινιγμούς.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Χαϊκάλης αναφέρει:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.
Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται.
Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους. Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”; Με τιμή Παύλος Χαϊκάλης».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακές εικόνες: Το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης εκτοξεύει λάβα σε νέα έκρηξη
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ ΑΙ με τον «ναρκομανή» Ζελένσκι στις ΗΠΑ που έχει γονατίσει το διαδίκτυο
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310 Κιάτο – Αίγιο: Λεωφορείο παρέλαβε τους επιβάτες
- Το μυστηριώδες βουητό που «δεν θα έπρεπε να υπάρχει» σε πόλη των ΗΠΑ
- Νετανιάχου: «Το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας»
- «Φρικιαστικό και ακαλαίσθητο»: Αντιδράσεις για το κτίριο που είναι αφιερωμένο στον Ομπάμα, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, όσο και αν επιχειρεί επικοινωνιακά να παρουσιάσει ότι η κυβέρνησή του είναι «δίπλα στον πολίτη», αποτυγχάνει παταγωδώς
- Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα ξύπνησε από κώμα και αποκάλυψε ότι ο φίλος της…την κακοποιούσε!
- Αστυνομικός αρπάζει σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου από διαδηλώτρια, vid
- Απατεώνες βγάζουν περιουσία πουλώντας θαυματουργές προσευχές που δημιουργούνται από ΑΙ!