Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Χρονιά ορόσημο για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής και της χώρας, με ενότητα, δύναμη, και ευημερία για όλους, ευχήθηκε για το 2020 ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στόχος μας, προσθέτει στο μήνυμα του ο περιφερειάρχης, είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Πλαίσιο στο οποίο «θα εργαστούμε με όρεξη, όραμα και σχέδιο να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης».

Ο κ. Πατούλης εκφράζει την πεποίθηση πως η Περιφέρεια μπορεί να αποτελέσει «πρότυπο Υγείας και Ευζωίας, που θα διασφαλίζει την προστασία των κατοίκων της, θα είναι αλληλέγγυα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα αποτελεί μήτρα καινοτόμων ιδεών για πρόοδο και ανάπτυξη, κρατώντας τα παιδιά μας στον τόπο τους».

Προϋπόθεση για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης, υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης, είναι «να προχωρήσουμε επιτέλους σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη αποκέντρωση στην Αυτοδιοίκηση, ένα θεσμό που κρατά διαχρονικά την κοινωνία όρθια, σε περιόδους κρίσης.

Οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε πιο επιτελικά, και περισσότερο συντονισμένα με στόχο να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες που κράτησαν τη χώρα μας στα πίσω βαγόνια της ανάπτυξης και να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας».

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί