• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πρώτη φορά στην Ελλάδα: Η ατάκα που πάγωσε την Αντιπολίτευση!

Πρώτη φορά στην Ελλάδα: Η ατάκα που πάγωσε την Αντιπολίτευση!

Η ατάκα που ειπώθηκε φαντάζει απίστευτη αλλά είναι αληθινή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Τι είπε για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ:

«Με την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει τη ΔΕΘ από φόρουμ παροχολογίας του παρελθόντος σε φόρουμ λογοδοσίας».

Τι είπε για τον κ.Τσακαλώτο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Άκουσα ότι και ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ, στο εκκαθαριστικό του φέτος. Φαντάζομαι ότι αναγνωρίζει πως η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, που είδε μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ , αλλά και όσοι είδαν μείωση 25% και 22%».

Ανάλυση των παραπάνω δηλώσεων: Μπορούμε να μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες επικοινωνιακές νίκες της ΝΔ, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και ο Ευ.Τσακαλώτος πήρε μειωμένο ΕΝΦΙΑ. ΟΥΑΟΥ που θα έλεγε και ο κ.Βαρουφάκης. Πανικός στο πολιτικό σύστημα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η απάντηση που θα δώσει η Αντιπολίτευση η οποία πλέον αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε ήδη πολλά από τα θετικά μέτρα που είχε εξαγγείλει προεκλογικά.

Σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει κάποιο κενό και σε βάθος χρόνου θα χρησιμοποιήσει την φθορά που πιθανόν θα εμφανίσει η κυβέρνηση της ΝΔ, εκτός και αν συνεχίσει να εκπλήσσει με τον ίδιο τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε δύο κυρίαρχα κόμματα στην Βουλή. Την ΝΔ που ακολουθεί λιγότερο Αριστερή πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί ξεκάθαρα Αριστερή «καθαρόαιμη» πολιτική.

Photo:eurokinissi