«Όταν τον Μάϊο του 2023 ο Αλέξης Τσίπρας μού έκανε την πρόταση να είμαι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, η υπόσχεση που έδωσα στους συμπολίτες μου ήταν ότι θα πορευτώ στην πολιτική με λογική και ευαισθησία, για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα», αναφέρει σε δήλωσή της.
«Με σταθερή προσήλωση στις ίδιες αρχές και αξίες και τηρώντας τη δέσμευσή μου προς στους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου, την οποία και κατέθεσα στον πρόεδρο της Βουλής», σημειώνει τονίζοντας: «Η εντολή και η στήριξη όσων με εμπιστεύτηκαν, με υποχρεώνει να πάρω μια ξεκάθαρη θέση σε όσα έχουν συμβεί».
«Θα συνεχίσω απαρέγκλιτα το κοινοβουλευτικό μου έργο, όπως έκανα μέχρι σήμερα και από την πρώτη μέρα της εκλογής μου, για μια δίκαιη κοινωνία, για πολίτες που δεν επιβιώνουν απλώς, αλλά ευημερούν, για ένα καλύτερο, δημόσιο και σύγχρονο σχολείο, κοιτίδα των ονείρων των νέων ανθρώπων, για μία Ειδική Αγωγή που θα αγκαλιάζει τους μαθητές με αναπηρία, για πολιτικές για την Ψυχική Υγεία που θα προστατεύουν όλες και όλους από την παγίδα της βίας που μαστίζει την κοινωνία μας. Για ένα κράτος που θα στέκεται επιτέλους δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντί του», καταλήγει η κ. Θρασκιά.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βουλή: Τροπολογία για την προσωρινή αναστολή κτηματολογικών αγωγών με ενάγον το Ελληνικό Δημόσιο
- «Ράπισμα» των ΗΠΑ σε Ζελένσκι: «Μην χτυπάτε αμερικανικά συμφέροντα στη Ρωσία»
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις αμερικανικές κατηγορίες για το πυραυλικό της πρόγραμμα
- Viral έγινε μεσίτης: Δείτε τι πρόσθεσε καταλάθος σε…αγγελία ακινήτου!
- Επιχειρήσεις: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι μόνο ψηφιοποίηση – Αφορά στρατηγική, κουλτούρα και επιβίωση
- Νέα δράση για την υποστήριξη της ένταξης φοιτητριών και φοιτητών στην αγορά εργασίας, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
- “Καταρράκτης πυρκαγιάς”: Εκατοντάδες μαζεύτηκαν στις ΗΠΑ να δουν το φαινόμενο! vid
- Το Ιράν δηλώνει ότι μια συμφωνία με τις ΗΠΑ είναι εφικτή
- Ταξιδάκι στο… Κίεβο για τον Μπόρις Τζόνσον, vid
- Το Μεξικό στέλνει περισσότερη ανθρωπιστική βοήθεια στην Κούβα









