δήλωσε ο πρώην υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας που κάλεσε ακόμη τα απογοητευμένα μέλη του κόμματος να ζητήσουν εκλογές από τη βάση.
Μιλώντας την Πέμπτη στο Attica και σε ερώτημα για το τι θα πράξει αν ο κ. Κασσελάκης παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το μέλος της ΚΕ είπε ότι «εγώ παλεύω για να μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και να φύγει ο κ. Κασσελάκης».
Όπως διευκρίνισε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «το όνειρό του δεν είναι να γινει πρωθυπουργός, είναι φανερό αυτό το πράγμα.
Πιθανώς μια πολιτική προοπτική είναι ένα κόμμα του 5-6% που αύριο θα κολλήσει κάπου αλλού και θα κάνει μια κυβέρνηση που δεν θα είναι αριστερή».
Κάλεσε ακόμη «τους απογοητευμένους συντρόφους» που παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ «να επιστρέψουν στις διαδικασίες και να απαιτήσουν εκλογές από τη βάση – αυτό είναι το δημοκρατικό, η διέξοδος».
Parapolitika – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μυστήριο με νεκρό άνδρα στην Παλλήνη – Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό του
- Η CIA διεξήγαγε “επιχείρηση αντιπερισπασμού” στο Ιράν ενώ αναζητούσε τους αγνοούμενους πιλότους
- Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι έστειλε όπλα στους διαδηλωτές στο Ιράν
- Ο τολμηρός παπαγάλος που… «καταδύθηκε» στο διαδίκτυο – Δείτε τον σε μίνι υποβρύχιο (Vid)
- Αυξήθηκε 8,1% η επιβατική κίνηση το α’ τρίμηνο στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Διεύρυνση κάλυψης λειτουργικών δαπανών κατά της ευλογιάς και του αφθώδους πυρετού σε όλη τη χώρα
- Δήμος Αθηναίων: Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών
- Δεν τελειώνει το «σόου» – Νέα τοποθέτηση Τραμπ και όλοι περιμένουν μάταια κάτι «ευχάριστο»
- “Χαίρομαι που είμαι ξανά σπίτι”: Η δημοσιογράφος Σ. Γκάρθι επέστρεψε στη θέση της μετά την απαγωγή της μητέρας της
- Χαμός με το Fuel Pass: 30 αιτήσεις το δευτερόλεπτο! «Έπεσε» η πλατφόρμα









