Πρώην Υπουργός για κεντροαριστερά: «Δεν μπορεί ο Κασσελάκης να μας οδηγήσει στη διακυβέρνηση»

Την εκτίμηση ότι ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να τον ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση»,

ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη «δεν μπορεί να είναι εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» διατύπωσε το πρωί της Δευτέρας ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο πρώην υπουργός απάντησε, μάλιστα, ότι αν συνυποψήφιοι για έναν νέο φορέα ήταν οι Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης «προφανώς θα επέλεγα Τσίπρα. Θα επιλέξω έναν άνθρωπο που ρίχνει το βάρος του στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

«Κατά τη γνώμη μου και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση γιατί απέτυχε και η επικοινωνιακή τακτική που είχε και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία» είπε ο κ. Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο στη συζήτηση για τον νέο φορέα «προέχει η ομάδα αλλά όχι το πρόσωπο. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ουτε ηγετική ομάδα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».

«Η κοινωνία απέρριψε την πολιτική επικοινωνιακού τύπου που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης. Αυτό έφερε ένα αποτέλεσμα να έχουμε 60% αποχή» πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης.

Κλείνοντας, δε, ο πρώην υπουργός εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχουν συνεδριάσει τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές:

«Απορώ με τους συντρόφους που ανέχονται να μην έχει συνεδριάσει ΚΟ και Πολιτική Γραμματεία για το τι δεν πήγε καλά στις ευρωεκλογές και πήραμε 14,9%».

Protothema – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί