• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πρόεδρος μουσουλμάνων Ελλάδας: «Μην αφήσετε την Δεξιά να κυβερνήσει – Ψηφίστε Α.Τσίπρα» – Τι έχετε να του απαντήσετε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόεδρος μουσουλμάνων Ελλάδας: «Μην αφήσετε την Δεξιά να κυβερνήσει – Ψηφίστε Α.Τσίπρα» – Τι έχετε να του απαντήσετε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν τις κάλπες...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την δική του πολιτική τοποθέτηση για τις εθνικές κοινοβουλευτικές εκλογές έκανε ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, βρισκόμενος στο Σύνταγμα με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ να ανεμίζουν πίσω του, ζητά από τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να μην έρθει η Δεξιά στην εξουσία και δήλωσε πως «είμαστε όλοι εδώ, με την καρδιά μας, με την ψυχή μας, να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα».

Ποιοι θα ψηφίσουν λοιπόν τον Αλέξη Τσίπρα;

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να δείτε πως μιλά κατά της Δεξιάς που πρόκειται να κυβερνήσει.

Γιατί δεν καταφέρεται κατά των μικρών δεξιών κομμάτων;

Υπενθυμίζεται ότι πριν από πέντε χρόνια ο Ναΐμ Ελγαντούρ είχε χαρακτηρίσει τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως ρατσιστή, προκαλώντας την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ για να μάθουνε οι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν ότι όλοι μαζί πρέπει την Κυριακή να πάμε όλοι να ψηφίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Να μην αφήσουμε τη Δεξιά να ξανάρθει στην επιφάνεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ελγαντούρ, καταλήγοντας:

«Γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ, με την καρδιά μας, με την ψυχή μας, να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα.».

Ποιών παιδιών; Των παιδιών των Ελλήνων πολιτών;

Θυμίζουμε πως η Νέα Δημοκρατία έχει εξαγγείλει πως θα δοθεί επίδομα γέννας σε οικογένειες Ελλήνων πολιτών.

Τι έχετε να απαντήσετε στον κ. Ελγαντούρ αύριο στην κάλπη;

ΦΩΤΟ eurokinissi