Ποτάμι για Τσίπρα: «Το μόνο που τον νοιάζει είναι τι ποσοστά θα πάρει στις εκλογές»

Άμεση και ιδιαίτερα αιχμηρή, ήταν η αντίδραση του Ποταμιού στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο.

 

Λίγο μετά τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σχολίασε σε οξύ αντιπολιτευτικό τόνο: «Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με δεσμεύσεις ως το 2060, με προψηφισμένα μέτρα ως το 2020, με αποφάσεις για πρωτογενή πλεονάσματα που δεν έχει πετύχει καμία χώρα στον κόσμο, με αυξημένη τρίμηνη εποπτεία της χώρας, επιμένει να κάνει λόγο για καθαρή έξοδο» τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

«Για το μόνο που δεν μίλησε είναι αυτό που έχει απόλυτη κι επείγουσα ανάγκη η χώρα: Πώς θα έρθει ανάπτυξη. Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές. Αντί γι’ αυτό αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμό του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, για να καταλήξει: «Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές».

(iefimerida)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu