• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Πως θα πάει στις εκλογές, ο Πρωθυπουργός – Πως βλέπουν τις εξελίξεις, οι πολίτες (Εικόνα & Βίντεο)

Πως θα πάει στις εκλογές, ο Πρωθυπουργός – Πως βλέπουν τις εξελίξεις, οι πολίτες (Εικόνα & Βίντεο)

Εχθές από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα της εξόδου, από την οικονομική κρίση. Οι εκλογές πλησιάζουν, οπότε ακούμε πολλά και διάφορα.

Πάμε να δούμε, τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, (μεταξύ άλλων)

Τομή ο προϋπολογισμός, τελείωσε η καταστροφολογία. Η καταστροφολογία στην οικονομία, τελείωσε. Ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους πιστοποιεί πως η οικονομία ανακάμπτει και πως βγαίνουμε από την κρίση.

Τι είπε, για τα θετικά μέτρα

Θα υλοποιήσουμε ένα προς ένα όλα τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσα από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η δέσμη αυτών των μέτρων δεν είναι έκτακτη ελάφρυνση, είναι ενταγμένη στη στρατηγική που υλοποιούμε εδώ και τρία χρόνια.

Τι είπε για τις συντάξεις αλλά και για…τις Κασσάνδρες

Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν. Δεν θα εφαρμοστεί το περιττό μέτρο της περικοπής των συντάξεων. Όχι μόνο δεν θα κοπούν οι συντάξεις, αλλά χάρη στον νόμο Κατρούγκαλου, περίπου 500.000 συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις στις συντάξεις, έστω και αν είναι της τάξεως των 20 ευρώ.

Αυτό το 20άρικο για κάποιους συνταξιούχους που μετράνε μέχρι και το τελευταίο ευρώ και που είδαν στα χρόνια σας τις συντάξεις τους να μειώνονται 40% και που έζησαν την αναξιοπρέπεια, να μην μπορούν να πάρουν ένα δώρο τα Χριστούγεννα στα εγγόνια τους και που έζησαν την τρομοκρατία των ΜΜΕ και τη δική σας ότι θα περικοπούν οι συντάξεις τους ως τα 300 ευρώ από την 1/1/2019, αυτό το 20άρικο της αύξησης είναι το κερασάκι στην τούρτα της δικής σας αναξιοπιστίας.

Σχόλιο: Καλό το εικοσάρικο αλλά, πόσα εικοσάρικα έχασαν οι συνταξιούχοι όλα αυτά τα χρόνια; Όπως και να έχει, κάποιοι σίγουρα θα…χαρούν που θα πάρουν αυτό το εικοσάρικο (για να το δώσουν κάπου αλλού; Αναρωτιόμαστε).

Εκτός από τις παροχές που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, από σήμερα ξεκινάν και οι…αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης 5.500 ανέργων. Δείτε (ΕΔΩ)

Σε αυτό το σημείο, θα ήταν καλό να δούμε την δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την Δημοσκόπηση πάντα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρνει να πείσει την πλειοψηφία των πολιτών. Βέβαια μένει να δούμε, τι θα πουν οι πολίτες οι οποίοι θα,,,απολαύσουν τα θετικά μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Είναι φανερό, ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να πείθει τους πολίτες ΑΛΛΑ:

Δεν μπορούμε να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα αλλάζουν και φυσικά οι Δημοσκοπήσεις, κατα περίπτωση!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu