• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Πολιτική αντιπαράθεση, με φόντο τις μαθητικές καταλήψεις. Γιατί δείχνουν την Χρυσή Αυγή, πίσω από τις κινητοποιήσεις; Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει (Βίντεο)

Πολιτική αντιπαράθεση, με φόντο τις μαθητικές καταλήψεις. Γιατί δείχνουν την Χρυσή Αυγή, πίσω από τις κινητοποιήσεις; Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει (Βίντεο)

Όπως έχετε διαβάσει στο el, το τελευταίο διάστημα οι μαθητές κάνουν καταλήψεις και πορείες, για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι μαθητικές καταλήψεις, έδωσαν την αφορμή στους πολιτικούς, να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

Τι δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης, για τις μαθητικές καταλήψεις:

(O Πατριωτισμός να μην γίνει), προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων. Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. Άλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις.

Σχόλιο: Ο Κ.Μητσοτάκης, είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά δεν στηρίζει τις καταλήψεις. Βέβαια δεν καταδικάζει τους μαθητές που κάνουν τις καταλήψεις!

Ακολουθεί απόσπασμα, από τις δηλώσεις που έκανε ο Α.Τσίπρας, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:

Θα καλέσουμε τους νέους να μελετήσουν την ιστορία της πατρίδας μας. Και θα καλέσω και τους εκπαιδευτικούς να το κάνουν αυτό, ας πάρουν μια ώρα απ’ τα μαθήματα και να δουν ποιοι ήταν αυτοί που στο όνομα της πατρίδας συνεργάστηκαν με τον κατακτητή. Και ποιοι είναι αυτοί που στο όνομα της πατρίδας πρόδωσαν και ξεπούλησαν την Κύπρο.

Το μεγάλο κόλπο, του Πρωθυπουργού

Ο Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο Κ.Μητσοτάκης θεωρεί κακή την συμφωνία των Πρεσπών. Επίσης γνωρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν επιθυμεί να γίνονται καταλήψεις γενικότερα.

Ο κ.Τσίπρας,, δείχνει την Χρυσή Αυγή, πίσω από τις μαθητικές καταλήψεις. Ο λαός, όταν ακούει τον πρωθυπουργό αλλά και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, να δείχνουν την ΧΑ στην ουσία, πίσω από τις καταλήψεις, βγάζει το παρακάτω συμπέρασμα:

«Η Χρυσή Αυγή, είναι το κόμμα που στηρίζει τους μαθητές. Είναι το κόμμα που έχει πιάσει τον παλμό της κοινωνίας, στο θέμα αυτό!»

Ο Τσίπρας, θέλει να κόψει ένα μέρος από τις πατριωτικές ψήφους (τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει έτσι και αλλιώς), από την ΝΔ (η οποία κρατά ουδέτερη στάση στο θέμα των καταλήψεων, αλλά δεν κατηγορεί τους μαθητές που τις κάνουν) και να τις στείλει στην ΧΑ, η οποία ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει πρώτο κόμμα, στις επόμενες εκλογές.

Ποιος κερδίζει λοιπόν, από αυτή την πολιτική αντιπαράθεση; Η Χρυσή Αυγή, η ΝΔ ή μήπως ο….ΣΥΡΙΖΑ; Αντικειμενικός πολιτικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να κόψει ψήφους από την ΝΔ.

Ποια είναι η γνώμη σας; Τα σχόλια δικά σας!!!

  • 53
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...