Πόλεμος Π. Καμμένου – Γ. Μαντζουράνη μέσω twitter

Σε κατάσταση πανικού δείχνει να βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, που μέσω του λογαριασμού του στο twitter επιτίθεται στον δικηγόρο Γιάννη Ματζουράνη, 

όπως διαβάζουμε στο Lliberal, διότι τάχθηκε κατά της διαδικασίας του αυτοφώρου που έχει οδηγήσει στο κρατητήριο του Α.Τ. Εξαρχείων τους τρεις δημοσιογράφους του Φιλελεύθερου, αλλά και κατά του Κώστα Βαξεβάνη, που έκανε retweet τη σχετική αναφορά.

«Η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον δημοσιογράφων για εγκλήματα τελούμενα διά του Τύπου πρέπει να καταργηθεί με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η ΕΣΗΕΑ ορθώς αντέδρασε, κάτι που, για παράδειγμα, δεν έπραξε πρόσφατα κατά τη σύλληψη Βαξεβάνη μετά από μήνυση Στουρνάρα» έγραψε στο twitter o Γιάννης Ματζουράνης με τον Πάνο Καμμένο να απαντά με τον γνωστό του («Ο τρόπος που τοποθετείται ο κ. Καμμένος είναι γνωστός» είχε δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος) τρόπο:

«Για την μήνυση Βαξεβάνη κατά Φιλιππάκη της Δημοκρατίας και Τριανταφυλλόπουλου που υπέβαλε κατόπιν συμβουλών σου με ενεργοποίηση του αυτοφώρου κουβέντα Γιάννη η τότε ήσουν συνήγορος του Μαρινάκη ακόμη ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ» (σ.σ. Η ορθογραφία αυτούσια).

Στη συνέχεια προχώρησε σε νέο tweet στο οποίο επισημαίνει:

«Επειδή βλέπω την ευαισθησία ΝΔ – ΒΑΞΕΒΑΝΗ για τη σύλληψη των συκοφαντών φίλων τους τους ενημερώνω ότι πριν στρατολογηθεί ο Λάμψιας από τον Μαρινάκη είχε τον γιο του στο γραφείο μου στο Πεντάγωνο και γνώριζε καλά ότι δεν είχα ποτέ καμία αρμοδιότητα στο προσφυγικό ούτε σε κονδύλια ΕΕ».

Βάλει κατά πάντων στριμωγμένος πλέον βλέποντας και τους κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης να τηρούν αποστάσεις από την τακτική των μηνύσεων και του εκφοβισμού μέσω αγωγών.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu