Χαμός με το «σύνδρομο Στοκχόλμης» από Ξυδάκη! ΝΔ: «Άπιαστο όνειρο το 20%», vid

Στον ΣΥΡΙΖΑ τα βάζουν με μερίδα ψηφοφόρων...

«Ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο της Στοκχόλμης» καταλόγισε σε μέρος του πληθυσμού ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”» είπε ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στους νέους ψηφοφόρους σχολιάζοντας ότι «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους».

Θυμηθείτε το βίντεο:

Η απάντηση της ΝΔ


Σε όσα είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης. «Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν».

«Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο», σημείωσε ο ίδιος.

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

(ethnos – eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί