Πολάκης σε Καμπουράκη: «Ούτε για φτύσιμο η απάντησή σου»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.Με το γνωστό του ύφος απαντά ο Παύλος Πολάκης στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει προκληθεί μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στον δημοσιογράφο, λέγοντας ότι όσα έγραψε ήταν «ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια, θλίψη και μίσος».

« Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου» γράφει, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι ο δημοσιογράφος εγκαινίασε την εκπομπή του «με τον ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς».

«Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής», σημείωσε.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης γράφει στο προφίλ του:

«Καμπουράκη, με σιχάματα και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ασχολούμαι ΜΙΑ φορά. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ” σου. Ψευτιές ανακατεμένες με μετάνοια ,θλίψη και μίσος για να δικαιολογήσεις τη νέα αργομισθία ,την οποία εγκαινίασες με το ρατσισμό απέναντι στους τυφλούς.

Πάρτο χαμπάρι, όσο ψηλά και να κοιτάξεις δεν μπορείς ούτε να με δεις. Ευτυχώς για σένα το κατάλαβες νωρίς και δεν σιμώνεις στα Χανια, ως υποψήφιος βουλευτής γιατι μετά θα μοιαζε η όψη σου με το κάρβουνο της ψυχής σου από το μαύρισμα που θα πάθαινες …»
Ποια ήταν η αφορμή για τη διαμάχη

Η κόντρα ξεκίνησε εξαιτίας μιας λανθασμένης, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, επιλογή του κ. Καμπουράκη να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Τάκη Χατζή στον Σκάι, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, όπως οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

Πολλοί καυτηρίασαν την κίνηση αυτή, ενώ ο Παύλος Πολάκης του επιτέθηκε μέσω του προφίλ του στο facebook, χαρακτηρίζοντάς τον «σίχαμα της κοινωνίας και της δημοσιογραφίας».Ο χαρακτηρισμός προκάλεσε έντονη αντίδραση του κ. Καμπουράκη, που ανέφερε για τον αναπληρωτή υπουργό: Αν δεν ήσουν κατ’ όνομα ακροαριστερός, θα ήσουν Χρυσαυγίτης,

Μάλιστα, ο κ. Καμπουράκης στο άρθρο του τον φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες του ως υπουργός, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον οικογενειακό του Γολγοθά με την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, αλλά και με όσα έχει εκστομίσει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε θέση εξουσίας.

(πηγή: protothema.gr-φώτο: Eurokinissi)

  • 59
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...