Ποιοί ζητούν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ παρέμβαση Καραμανλή – «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της χώρας

Τι περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει ξανά την εξουσία...

«Μη με μπλέκετε»!

Το μήνυμα αυτό εκπέμπει προς κάθε κατεύθυνση –μέσω στενών συνεργατών του– ο Κ. Καραμανλής με αφορμή τις πολιτικές διεργασίες για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών που βρίσκονται σε εξέλιξη στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, όπως τουλάχιστον μεταδίδει η εφημερίδα «Παρόν».

Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσιάζεται ενοχλημένος με την προσπάθεια ορισμένων προσώπων, που κατείχαν θέσεις την περίοδο 2004 – 2009, να συνδέσουν μαζί του, έστω και εμμέσως, τις πολιτικές πρωτοβουλίες και τους σχεδιασμούς τους, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Το μήνυμα, συνεχίζει το ρεπορτάζ, στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ως αποδέκτες τους Σ. Τσιτουρίδη, Άρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά και τον Β. Αντώναρο, οι οποίοι στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους αφήνουν να εννοηθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι και τόσο αντίθετος με τις κινήσεις τους αυτές.

Πολλοί λοιπόν σκέφτονται, ενδεχόμενα όχι εν αδίκω, πως ο πρώην πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση, την στιγμή που πλησιάζουν οι κρισιμότερες, κατά κοινή ομολογία, εκλογές της Μεταπολίτευσης.

Βάσει ποικίλων πολιτικών αναλύσεων, τα ποσοστά που θα πάρουν τα μικρά δεξιά κόμματα, θα κόψουν ψήφους από την Νέα Δημοκρατία, γεγονός που ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εκ τούτου, μία ολιγόλογη άμεση παρέμβαση του Κ. Καραμανλή θα διέλυε κάθε σύννεφο αμφιβολίας και θα ξεκαθάριζε τους δεξιούς ψηφοφόρους τα πάντα σε σχέση με τα μικρά δεξιά κόμματα που τον επικαλούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

ΦΩΤΟ: eurokinissi

  • 112
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...