Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την χθεσινή «φιέστα» Τσίπρα στην Ιθάκη (ΦΩΤΟ)

Το κλίμα που επιχειρήθηκε να μεταφερθεί από το Μαξίμου ήταν τουλάχιστον πανηγυρικό από το νησί της Ιθάκης.

Ωστόσο σχεδόν τίποτα δεν ξεφεύγει στην εποχή του διαδικτύου και των social media, πόσο μάλλον μία καλοστημένη φιέστα με…ανακυκλώσιμα πρόσωπα και μερικούς…δεκάδες ακολούθους. 

Αναφερόμαστε βέβαια στην χθεσινή «φιέστα» του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για το περιβόητο «τέλος των μνημονίων», η οποία μεταφέρθηκε μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια ως μία μεγάλη αποδοχή του κόσμου του νησιού προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού. 

Είναι όμως έτσι;

Η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει περίτρανα πως το πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον σε μία ακτίνα εκατοντάδων μέτρων γύρω από τον πρωθυπουργό, δεν επέτρεπε παρά σε ελάχιστους να πλησιάσουν το σημείο όπου και έκανε μερικά βήματα ο Α.Τσίπρας.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τους ανθρώπους της ασφάλειας, αυτό σημαίνει αυτομάτως πως ο αριθμός των συγκεντρωμένων ,προσέξτε, όχι των υποστηριχτών αλλά συνολικά όσων είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, δεν ξεπέρναγε τους μερικούς δεκάδες.

Ιδού η απόδειξη:

Όλα τα πλάνα εξάλλου που μεταδόθηκαν την στιγμή της επίσκεψης-αστραπής του πρωθυπουργού στην Ιθάκη μεταφέρουν μία εικόνα «κοσμοσυρροής» γύρω από αυτόν.

Περνάμε εμβαθύνοντας πιο πολύ στον…κόσμο που υποδέχθηκε και έσπευσε ακόμη και να αγκαλιάσει τον Αλέξη Τσίπρα, υποτίθεται μέσα σε ένα κλίμα χαράς για την έξοδο από τα μνημόνια.

Εδώ η…ανακύκλωση προσώπων συνεχίζεται, όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στην δεύτερη φωτογραφία-ντοκουμέντο με τρία διαφορετικά στιγμιότυπα, αλλά πάντα κοινό παρανομαστή μία γυναίκα, την βουλευτή Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου!

Κλείνοντας, περνάμε σε άλλη μία…θερμή υποστηρίχτρια του Αλέξη Τσίπρα, την Μαρία Αντύπα, η οποία κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφια βουλευτής Αχαϊας.

Και εδώ το ίδιο σκηνικό πάντα μπροστά στις κάμερες με…εκδηλώσεις αγάπης, αγκαλιές και φιλιά:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu