• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πλεύρης για Καρανίκα: «Τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στον κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;».

Πλεύρης για Καρανίκα: «Τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στον κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;».

Τα βέλη του προς τον Νίκο Καρανίκα, τον σύμβουλο, όπως τον χαρακτήρισε του πρώην πρωθυπουργού, έστρεψε από τη Βουλή, ο Θάνος Πλεύρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έψεξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του στη συνέντευξή του χθες στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ περί «ασφαλούς» δοκιμής σκληρών ναρκωτικών και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να τον αποδοκιμάσει.

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στη τηλεόραση που είχε θεσμική θέση, ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, και να λέει ότι, επειδή ήταν Αριστερός, δοκίμασε ναρκωτικά με ασφαλή τρόπο για να δει τις συνέπειες. Είπε ότι δοκίμασε ηρωίνη και κοκαΐνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος. Δηλαδή τι κάνετε εκεί στην Αριστερά; Δίνετε το μήνυμα στο κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;».