τις ημέρες, τις υπόγειες διαδρομές και τα μυστικά τηλέφωνα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αποκαλύπτουν τη λειτουργία ενός σκοτεινού παρακράτους με στόχο την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ”, υπογράμμισε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Συμπλήρωσε, ακόμη, “ενός παρακράτους που κατασκεύαζε στοιχεία και μάρτυρες, που παρενέβαινε για να σταλεί μια δικογραφία στη Βουλή χωρίς όμως επιβαρυντικά στοιχεία κατά πολιτικών προσώπων. ‘Που απαιτούσε να μην περαιωθούν οικονομικού ενδιαφέροντος υποθέσεις και που απειλούσε δικαστικούς λειτουργούς. Που έστηνε δημοσιεύματα κατά αθώων ανθρώπων με συνεργούς δημοσιογράφους και εκδότες.
Αυτά είπε η τέως Εισαγγελέας με αρμοδιότητα κατά της Διαφθοράς. Η προσπάθεια ποδηγέτησης της Δικαιοσύνης και της παγίδευσης του συνόλου της αντιπολίτευσης, παραπέμπει σε άλλες χώρες κι άλλα καθεστώτα.
Η Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ και των κάθε είδους Ρασπούτιν επιβεβαιώνει αυτό που προεκλογικά έλεγε η Νέα Δημοκρατία: πως η κανονικότητα απουσίαζε από τη χώρα κατά την περίοδο 2015 – 2019.
Και φυσικά δικαιώνει απόλυτα την πολιτική επιλογή σύστασης προανακριτικής επιτροπής ώστε να διερευνηθεί μια σκοτεινή υπόθεση”.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο 20χρονος που συνελήφθη για εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο
- Αντιδράσεις για τις αλλαγές στο καθεστώς των προσωπικών γιατρών: «Αδικαιολόγητοι περιορισμοί»
- Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- «Αιώνιο Σκότος»: Έτσι ονόμασαν οι Ισραηλινοί τις νέες σφοδρές επιθέσεις στον Λίβανο, vid
- ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Η μουσουλμανική μειονότητα είναι θρησκευτική μειονότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»
- «Κρύος ιδρώτας» στη Βρετανία με ρωσικά υποβρύχια: «Δεν θα πάρουμε τα μάτια μας από τον Πούτιν»
- Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα επέλεξαν να πουν «όχι» στη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Σοκ σε επίδειξη με φλόγες στην Κίνα: Χορεύτρια παραλίγο να καεί ζωντανή – BINTEO
- Άκης Σκέρτσος: Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα στον διεθνή δείκτη δημοκρατίας του περιοδικού Economist
- Υποκλοπές μέσω του Predator: Στις 11/12 η δευτεροβάθμια δίκη των τεσσάρων επιχειρηματιών









