Όπως είπε αύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου πρόκειται να ανακοινωθεί η απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, μετά την εισήγηση των ειδικών. Τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι μπορούν να ανοίξουν, τόνισε.
Σχετικά με τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί και το σχέδιο στήριξής τους, ο κ. Πέτσας είπε πως η κυβέρνηση αναλαμβάνει μέρος του μισθολογικού κόστους σε επιχειρήσεις που είδαν μείωση του τζίρου τους μεγαλύτερη από 20%.
«Εντασσόμενοι στο πρόγραμμα συνεργασία και σε άλλες ρυθμίσεις δεν θα κάνουν απολύσεις και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων», πρόσθεσε.
«Προσδοκούμε γρήγορη ανάκαμψη. Πράγματα που τα είχαμε για τέλη Ιουνίου μπορεί να γίνουν γρηγορότερα αν συνεχίσουμε έτσι. Τα κρούσματα είναι μονοψήφια και βοηθούν την άρση και άλλων μέτρων», επεσήμανε ο κ. Πέτσας.
(Iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη την ελληνική κτηνοτροφία απέναντι στις επιζωοτίες
- Τ. Θεοδωρικάκος για πλαφόν: «Αναγκαίο για την προστασία από την αισχροκέρδεια» – Μέχρι πότε θα διαρκέσει
- Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: «Επέλεξα να μην μείνω σιωπηλός»
- Αυτή είναι η απόφαση για τα επιτόκια της ΕΚΤ
- Πρατήρια καυσίμων: Τι αποφασίστηκε για το ενδεχόμενο απεργίας
- Το οικόπεδο «Μπλοκ 2» στο Ιόνιο εισέρχεται στη δεύτερη φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες
- Νέα εκτόξευση των τιμών στις κατοικίες το 2025
- Στάση εργασίας για τις 26/3 προκήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος
- Ο μουσουλμάνος Δήμαρχος του Λονδίνου θέλει επιστροφή της Βρετανίας στην Ε.Ε.
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έχει παραδώσει τα ακίνητα των πολιτών στα funds









