“Η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια εμβολιασμένων πολιτών δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλες τις ηλικιακές ομάδες”, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η κ. Πελώνη, κατά την αρχική της τοποθέτηση, ξεκίνησε με την άτυπη σύνοδο της Ε.Ε.
“Η Ελλάδα όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άτυπη σύνοδο των ηγετών των κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, φιλοδοξεί να είναι πρωταγωνίστρια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας κοινωνικής Ευρώπης, η οποία δεν θα αφήσει κανέναν πίσω”, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
“Η ανάκαμψη που θα ακολουθήσει την περιπέτεια της πανδημίας πρέπει να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να αποβλέπει σε περισσότερες και καλύτερες δουλειές αλλά και σε λιγότερες ανισότητες με καταπολέμηση των διακρίσεων”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας
- Μεταναστευτικό: Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για πραγματικό κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής στον Λίβανο
- Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Στο τέλος η αλήθεια θα βγει
- Viral το… φλερτ του Τραμπ σε ζωντανή σύνδεση: «Είσαι ακόμα πιο όμορφη», vid
- Πότε θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ σε 987.379 δικαιούχους
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για τη Λαμπρή – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα









